Відкрита кураторська година на тему: «На рушнику хай доля квітне»

Однією з форм громадянсько-патріотичного виховання у нашому ВНЗ є проведення відповідної освітньо-виховної роботи зі студентами.

23 листопада 2016 року на факультеті ТВППТСБ була проведена відкрита кураторська година групи Т3/4 на чолі з наставником групи В.Я. Лихачем на тему «На рушнику хай доля квітне», де студенти групи розповідали про історію українського рушника та його різновиди, народні традиції, пов’язані з ним, українську вишивку, орнаменти тощо.

Основна мета проведення даного заходу – розширити знання студентів про різновиди українського рушника і народні традиції, пов’язані з ним; розвивати творчі здібності студентів; виховувати любов до традицій свого народу; заохочувати студентів до вивчення української народної культури.

Глядачі із захопленням спостерігали за українськими піснями про рушник у виконанні В. Дмитренка та Г. Доліновської, читанням власного вірша І. Лєнчук, виконання таночку з рушниками – К. Куліної.

Студенти виступали на фоні міні-виставки, де милували очі вишиті рушники, серветки, які вишивали наші матері та бабусі. Вже саме перебування студентів та гостей в атмосфері народних звичаїв налаштувало всіх на мажорний лад, викликало позитивне почуття, бажання дізнатись про цікаві речі.

Сподіваємося і віримо, що з наших студентів виростуть справжні патріоти, які люблять свою Україну і пишаються нею, а ми як викладачі докладемо всіх зусиль, для того, щоб наші студенти стали справжніми нащадками свого народу. 










2016, відкрите заняття, кураторська година, співробітники факультету ТВППТСБ,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget