Зустріч із координатором конкурсу, менеджером стипендіальної програми "Завтра.UA" Фонду Віктора Пінчука

26 жовтня у Миколаївському національному аграрному університеті відбулася зустріч здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників із координатором конкурсу, менеджером стипендіальної програми "Завтра.UA" Фонду Віктора Пінчука Оленою Василівною Міщенко. 
Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, яка є частиною комплексу проектів Фонду Віктора Пінчука в галузі освіти та науки. Головна мета програми – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, знайти  найталановитіших студентів України, надати їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створити додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків,  спілкування, обміну досвідом та інформацією.
Основним завданням Програми є підтримка найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних вітчизняних вищих навчальних закладів. Вона передбачає виплату стипендій Програми вподовж 12 місяців за результатами відкритого конкурсу. Для стипендіатів Програми передбачається також можливість фінансової підтримки їх наукової діяльності.  
Олена Василівна поінформувала здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників МНАУ про порядок проведення та умови участі у цьогорічному конкурсі, щиро запросила всіх до співпраці та побажала якомога краще розкрити свій творчий та науковий потенціал.










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget