День відкритих дверей у Миколаївському національному аграрному університеті

29 жовтня 2016 року Миколаївський національний аграрний університет гостинно відкрив двері для всіх випускників 9-х та 11-х класів усіх загальноосвітніх закладів Миколаївської області та майбутніх абітурієнтів. У холі університету для гостей було організовано виставку символіки та основних здобутків факультетів Миколавського НАУ та Технолого-економічного коледжу. Окрім того, детальну інформацію для майбутніх абітурієнтів надавали декани факультетів та їхні представники, ознайомлюючи молодь із структурою факультету, організацією освітнього процесу та виховної роботи на факультетах.















До Миколаївського національного аграрного університету завітали високоповажні гості, аби поспілкуватися із учнівською молоддю та, відштовхуючись від особистого досвіду, ознайомити їх із перевагами навчання у Миколаївському НАУ. Зокрема на свято завітали: народний депутат України, випускник МНАУ Вадим Іванович Підберезняк; директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Алла Борисівна Веліховська; начальник управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації Михайло Федорович Димитров; директор  товариства з обмеженою відповідальністю «Золотий колос», випускниці МНАУ Надія Валеріївна Іванова; заступник керівника органу сертифікації системи управління державного підприємства «Миколаївстандартметрологія» Світлана Володимирівна Фоміна; головний економіст товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства «Нібулон», випускниця МНАУ Галина Миколаївна Люта; керівник Миколаївського південного відділення комерційного банку «Приватбанк» Ольга Олександрівна Сімонова; директор товариства з обмеженою відповідальністю «Ріст-Агро», депутат Миколаївської районної ради, випускник МНАУ Руслан Сергійович Нерода; технолог, інженер з якості ПП «Малицький» Наталя Олегівна Гапченко.







Відкрив захід ректор МНАУ В’ячеслав Сергійович Шебанін, привітавши усіх гостей та запрошуючи шановних випускників 9-х та 11-х класів на навчання до нашого вищого навчального закладу.


Також майбутні абітурієнти мали змогу відвідати з екскурсією корпуси університету та його окремі підрозділи, зокрема музей, навчальний банк, навчальну бухгалтерію, спортивну залу, аудиторії, цент харчування, де їх пригостили смачним обідом.


Запрошуємо випускників 9-х та 11-х класів усіх загальноосвітніх закладів Миколаївської області на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget