Вітаємо студентів-першокурсників факультету ТВППТСБ із спортивними досягненнями

18 жовтня у стінах Миколаївського національного аграрного університету пройшли традиційні спортивні змагання серед перших курсів «Козацькі ігри», присвячені чудовим святам – Дню захисникаУкраїни та Дню козацтва України. Змагання були цікавими та видовищними, хлопці показали себе сильними та витривалими – справжніми чоловіками! 

Факультет ТВППТСБ у загальному заліку зайняв почесне III місце. Наші хлопці мужньо вистояли у всіх конкурсних змаганнях, та ще раз довели, що вони найкращі! 
Артем Витвицький посів І місце у змаганнях із жонглювання футбольним м'ячем! У змаганні з армреслінгу Головко Михайло зайняв II місце, поступившись лише супернику з агротехнологічного факультету.  Також, наша команда показала злагодженість та вміння працювати в команді, зайнявши II місце у конкурсі з перетягування канату. Високі спортивні вміння та гарно розраховану тактику дій наші хлопці продемонстрували і у естафеті, участь у якій взяли Андрій Григор'єв, Олег Яцула, Сергій Меркуш, Олег Караман, Стас Зиновкін, Олег Шевчук. У загальному підрахунку за естафетними конкурсами команда факультету ТВППТСБ гордо опинилась на II місці. Андрій Акімов гідно боровся за честь нашого факультету, підтягуючись на перекладині. Випробування із гирею гідно витримав Ярослав Заводян. 
Особливу увагу та слова подяки висловлюємо тренеру нашої команди – Гладир Олені Євдокимівні, яка зробила величезний внесок у підготовку наших хлопців, проводила тренування та щиро підтримувала команду на змаганнях. 
Ми щиро вітаємо та пишаємось нашими студентами-першокурсниками і зичимо їм подальших перемог! 

Студентський декан факультету ТВППТСБ Братко Анна

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget