Створення філії кафедри "Економіки підприємств" на базі Управління ПФУ в Заводському районі м. Миколаєва

     З метою поглиблення вивчення питань державного регулювання економіки, дослідження теоретичних та прикладних аспектів публічного управління та адміністрування, зміцнення зв’язку між кафедрою економіки підприємств і Управління пенсійного фонду України в Заводському районі м. Миколаєва, забезпечення проходження виробничих і переддипломної практики студентами та підвищення кваліфікації викладачів кафедри між Миколаївським національним аграрним університетом та Управлінням пенсійного фонду України в Заводському районі м. Миколаєва було укладено угоду про спільну діяльність та створення на базі Управління ПФУ в Заводському районі м. Миколаєва філії кафедри "Економіка підприємств" Миколаївського національного аграрного університету.
    Завідувач філії кафедри: Бабич М.М., перший заступник Управління ПФУ в Заводському районі м. Миколаєва. Члени філії кафедри: Котикова О.І.,  д-р екон. наук, професор МНАУ; Щербакова С.Й., головний спеціаліст сектору персоналу та організаційно-інформаційної роботи Управління ПФУ в Заводському районі м. Миколаєва; Приходько М.А., головний спеціаліст відділу з призначення пенсій Управління ПФУ в Заводському районі м. Миколаєва.

     В рамках угоди затверджено план роботи  філії кафедри.
Дякуємо керівництву Управління ПФУ в Заводському районі   м. Миколаєва та особисто Бабичу Михайлу Миколайовичу за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget