Екскурсія до Миколаївського національного аграрного університету випускників загальноосвітніх шкіл Очаківського району

7 жовтня 2016 року до Миколаївського національного аграрного університету завітали 90 випускників загальноосвітніх шкіл Очаківського району, зокрема: Іванівської ЗОШ, Куцурубської ЗОШ, Чорноморської ЗОШ, Очаківської ЗОШ  №1, Очаківської ЗОШ  №2, Очаківської ЗОШ  №3 та Очаківської ЗОШ  №4. 
Із великим задоволенням гості нашого університету познайомились із  матеріально-технічною базою, навчальними та  науковими досягненнями студентів, організацією їх дозвілля, можливостями щодо якісної довузівської підготовки майбутніх абітурієнтів. 
Про досягнення університету та перспективи його розвитку розповів учням шкіл перший проректор університету, професор Дмитро Володимирович Бабенко.
Протягом заходу перед гостями виступили учасники культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського НАУ. Змістовне знайомство з навчальним закладом для гостей провели декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк та науково-педагогічні працівники кафедр загальнотехнічних дисциплін, українознавства, фінансів, банківської справи та страхування. Учнів – майбутніх абітурієнтів – приємно вразила матеріально-технічна база університету, можливості для практичної підготовки та культурного розвитку. 
Екскурсії до різних навчальних корпусів, лабораторій, спортивної зали, електронної  читальної зали, гуртожитків, музею та центру харчування студентів дозволили, за словами учнів та їх батьків, переконатися у широких можливостях для здобуття якісної вищої освіти в Миколаївському національному аграрному університеті.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget