Відбулося засідання ради з виховної роботи, присвячена відзначенню Дня Перемоги

6 травня 2015 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбулося засідання ради з виховної роботи, на якому розглядалися звіти про виховну роботу на інженерно-енергетичному факультеті та роботу психолого-педагогічної лабораторії  науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості  МНАУ, а також поточні питання, присвячені відзначенню  Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі та Дня Перемоги у Другій світовій війні.
Члени засідання заслухали звіт в.о. декана  з виховної роботи інженерно-енергетичного факультету В’ячеслава Курєпіна щодо організаційно-виховної роботи на факультеті.  
Галина Рурик поінформувала про проведену  психолого-педагогічну роботу в університеті. 
Поточні питання було присвячено обговоренню заходів щодо відзначення  Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі та Дня Перемоги у Другій світовій війні.
Проректор з виховної роботи Наталія Шарата надала методичні рекомендації щодо відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом в Європі у МНАУ, наголосивши на проведені 8 травня у кожній академічній групі кураторських годин на тему  «1939-1945 Пам’ятаємо! Перемагаємо!» із вшанування пам’яті загиблих воїнів Другої світової війни».  

У заходах передбачено й відвідування ветеранів Заводського району м. Миколаєва та ветеранів й інвалідів Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів, упорядкування території військового містечка миколаївських морських піхотинців тощо.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget