Для студентів факультету ТВППТСБ провели виїзне заняття в умовах виробництва

З 27 по 30 квітня викладачі кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології факультету ТВППТСБ кандидати сільськогосподарських наук доценти Баркарь Є.В., Галушко І.А. та асистенти кафедри Каратєєва О.І., Дехтяр Ю.Ф. провели лабораторні заняття для студентів ІІ курсу з дисциплін «Розведення тварин» та «Годівля тварин і технологія кормів» на базі філії кафедри фермерського господарства «Барвінок».

Під час заняття студенти мали змогу закріпити набуті практичні знання і оволодіти практичними навичками оцінки тварин безпосередньо на живих тваринах. 

Студенти проводили окомірну оцінку худоби, вимірювання тварин, описували вади і недоліки будови тіла. Завідуюча відділом тваринництва розповіла про селекційно-племінну роботу, яка ведеться у господарстві та про основні методи розведення тварин.


Крім того, в умовах Ф/Г «Барвінок» студенти ознайомилися з технологією заготівлі і зберігання кормів, вивчили основні способи годівлі тварин у виробничих умовах та відвідали кормоцех.
Керівництво факультету висловлює щиру подяку за надану можливість проведення лабораторно-практичних занять в умовах виробництва керівнику Алефтині Семенівні Булгаковій та завідуючій відділом тваринництва Ф/Г «Барвінок» Надії Василівні Простяковій.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget