ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ РАДИ

27 травня 2015 року відбулося виїзне засідання науково-методичної ради Миколаївського НАУ на базі ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв», лідера у виробництві кисломолочних продуктів в Україні. 
Начальник відділу інновацій Лариса Велика ознайомила членів науково-методичної ради та деканів факультетів з історією створення та розвитку ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» і провела екскурсію. У кожному із виробничих приміщень Лариса Велика розповіла про основні етапи виробничих процесів з переробки молока та виготовлення готової продукції. 

На порядку денному засідання розглядалося питання щодо практичної підготовки студентів факультету ТВППТСБ в умовах виробництва. Декан факультету ТВППТСБ доктор сільськогосподарських наук, професор Гиль Михайло Іванович та завідувач кафедри ТПССПТ, доктор сільськогосподарських наук, професор Підпала Тетяна Василівна поділилися досвідом проведення лабораторно-практичних занять на передових профільних підприємствах під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічних працівників факультету та спеціалістів підприємств. Заняття на базі провідних господарств відіграють провідну роль у формуванні основ професійної компетентності студентів та забезпечують інтеграцію освіти, науки і виробництва.
Слід відмітити, що багато випускників Миколаївського національного аграрного університету успішно працюють на даному підприємстві. Голова, члени науково-методичної ради та деканат факультету ТВППТСБ висловлюють щиру подяку дирекції ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» за надану можливість проведення засідання та сподіваються на подальший розвиток і поглиблення співпраці.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget