У МНАУ відбувся звітний концерт культурно-мистецьких центрів

19 травня 2015 року у Миколаївського національного аграрного університету відбувся звітний концерт на присвоєння звання «Народний» студії розмовного жанру та студії естрадно-народного співу Миколаївського НАУ.
Концерт складався із 2-х блоків, зокрема  перший був присвячений 70-річниці перемоги над нацизмом у Європі та 70-й річниці завершення Другої Світової війни, де прозвучали пісні, наповнені патріотичним духом у виконанні Інни Колодій, Катерини Охрименко,  Надії Шведової. А також учасники студії розмовного жанру декламували вірші присвячені героям України.



Другий блок концерту було присвячено темі кохання. Так, пісні про кохання було виконано Вікторією Зубань, Ольгою Корзун, Олександрою Черненко  та випускниками університетуМаксимом Скляренко та Дмитро Скороходовим.
Оцінювали виступи артистів члени атестаційної комісії, до складу якої увійшли  Наталія Баштова – директор Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи, заслужена артистка України; Анжела Дорош - головний спеціаліст Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації; Тетяна Нестерова - заступник директора з методичної роботи Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи; Світлана Пилипчук – провідний методист з вокального жанру Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи та інші.


Вітаємо наші колективи зі званням «народного» та бажаємо подальших творчих успіхів! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget