На базі МНАУ відбулося відкриття виставки «Хід конем»

2 квітня в музеї МНАУ «Становлення аграрної освіти на Миколаївщинні» Миколаївського національного аграрного університету відбулося відкриття виставки живопису та графіки «Хід конем».

У виставці свої роботи презентували Бєлікова Катерина (випускниця МНАУ) та Голубенко Світлана.


Виставку відкрив ректор університету В’ячеслав Шебанін, який подякував художницям за дивний подарунок живопису та графіки. 

З вітальним словом виступила в.о. директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації  Ганна Каськова. 


На виставці у картинах художниць яскраво представленні коні. Більшість полотен, зокрема «Іспанський жеребець Корінто Х», «Лоша Морган», «Чорний сатин», «Вільний», «Фріз», «Екібастус», «Мороз і сонце», нагадують, що долі коней і людей в історії не роздільні.



Виховання мистецтвом відновлює перервані традиції, зберігає серйозне ставлення до вічних цінностей, закладає основу любові до життя, чого так потребує сучасна людина. 

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку, яка працюватиме щоденно, впродовж квітня з 9:00 до 17:00 , за адресою: вул. Паризької комуни, 9. Вихідні дні – субота, неділя.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget