Результати ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»)

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, педагогічних та науково-педагогічних працівників, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів 6 8.04.2015 року на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології (секція «Біологія тварин») за участі студентів з 10 вищих навчальних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації.

З привітальним словом до учасників олімпіади, керівників груп, журі, апеляційної комісії Олімпіади звернувся голова оргкомітету Олімпіади, перший проректор Миколаївського НАУ, кандидат технічних наук, професор, академік Бабенко Д.В. побажавши успіхів та перемоги.
Процедура Олімпіади передбачала чотири етапи завдань:
І етап: виконанні письмових теоретичних завдань з дисциплін «Біохімія» і «Фізіологія»;
ІІ етап: виконання письмових тестових завдань з дисциплін «Зоологія» і «Мікробіологія»;
ІІІ етап: виконання тестів із використанням ПЕОМ з дисциплін  та «Анатомія і гістологія»;
IV етап: практичні випробування з дисциплін «Мікробіологія» і «Генетика».


У вільний від випробувань час студенти-учасники та керівники їх команд мали нагоду відвідати найкращий в Україні Миколаївський зоопарк, музей «Старофлотські казарми» та музей університету – «Історія аграрної
освіти на Миколаївщині».

За результатами олімпіади ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Біології» (секція «Біологія тварин») дипломом І ступеню нагороджено студентку Миколаївського національного аграрного університету Братко Анну Валеріївну (керівник групи – к.с.-г.н., доц. Лихач А.В.). 

Диплом ІІ ступеню здобули: студентка Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького Заячківська Зоряна Іванівна (керівник групи – к.б.н., доц. Петрук А.П.) і студентка Білоцерківського національного аграрного університету Тішківська Анна Михайлівна (керівник групи – к.с.-г.н. Мацкевич В’ячеслав Вікторович). 
Дипломами ІІІ ступеню нагороджено: студентку Бабич Анастасію Олегівну, Полтавська державна аграрна академія (керівник групи – П’ятак Т.М.) та студентку Алексашину Ірину (Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського).
Заохочувальними грамотами за найкращі знання з дисциплін, що включено до програми Олімпіади. Нагороджено: 
- за кращій результат з дисципліни «Біохімія» Пасєчко Дітрих-Володимир – ДВНЗ «Херсонський НАУ»; 
- «Зоологія» – Алексашина Ірина – Миколаївський НУ ім. В.О. Сухомлинського; 
- «Анатомія та гістологія» – Подольний Костянтин– Дніпропетровський ДАЕУ;
- «Мікробіологія» – Заячківська Зоряна– Львівський НУВМіБ ім. С.З. Ґжицького;
- «Генетика» – Братко Анна– Миколаївський НАУ;
- «Фізіологія» – Тішківська Анна Михайлівна – Білоцерківський НАУ. За кращі практичні навички з дисципліни «Генетика» грамотою нагороджено Вінська Валентина– НУБіП України, з дисципліни «Мікробіологія» – Бабич Анастасія Олегівна – Полтавська ДАА.
Журі Олімпіади також визначило найсильніші команди, які за загальними показниками зі всіх випробувань показали ліпші результати. 
І місце – студенти Львівського НУВМіБ ім. С.З. Ґжицького;
ІІ місце – студенти Миколаївського НАУ;
ІІІ місце – студенти Білоцерківського НАУ.


Організаційний комітет висловлює щиру подяку за активну участь у проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни ««Біологія» (секція «Біологія тварин») та кваліфіковану роботу з перевірки контрольних завдань членам журі олімпіади і запрошеним науково-педагогічним працівникам, бажає успіхів у навчально-науковому процесі усім колективам вишів та студентській молоді.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget