Студентський актив МНАУ відвідав морських піхотинців

У п’ятницю, 17 квітня студентська колегія Миколаївського НАУ  завітала до морських піхотинців з дружнім візитом та солодкими подарунками.

Військові привітно зустріли наших студентів та провели невелику екскурсію новим місцем проживання та ведення служби. Це територія колишнього притулку.



На території військової частини стоять військові автомобілі, які нещодавно перебували на території АТО разом із бійцями. На одному автомобілі було написано ім’я дівчини. Як пояснив один із командирів, автомобілі називають на честь своїх дружин або коханих, для того аби легше було запам’ятовувати позовні.

Із екскурсії стало зрозумілим, що багато волонтерів допомагають бійцям речами, автомобілями, їжею тощо. От і наші волонтери не залишилися осторонь та подарували військовим солодощі та спортивний інвентар.



 Студентський актив був вдячний військовим за їхню працю, відданість батьківщині та мужність. До того ж відбулася домовленість про влаштування командних змагань із футболу та баскетболу між студентами МНАУ та морськими піхотинцями.


Шановні морські піхотинці, ми щиро вдячні вам за вашу відважність, силу та героїзм! Сподіваємося, що скоро прийде мир і спокій у нашу країну і ви повернетеся додому!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget