Студенти МНАУ – лауреати фестивалю «Добрі серця»

У п’ятницю, 5 грудня 2014 року студентська молодь Миколаївського національного аграрного університету взяла участь у першому обласному фестивалі волонтерів «Добрі серця – 2014». 
Усі учасники фестивалю презентували соціальні відеоролики, в яких розповіли про свою волонтерську діяльність, а також виступили з патріотичними номерами на сцені Палацу творчості учнів.
На обласному фестивалі Миколаївський національний аграрний університет представила студентка Ольга Савосік, яка тривалий час разом зі студентами МНАУ займається волонтерською діяльністю, приділяючи увагу дітям-сиротам будинку немовлят і школи-інтернату, а також беручи участь у багатьох благодійних акціях.
«Насправді творити добро не так вже й важко. Просто треба трошки подумати про тих, хто його потребує. І коли робиш щось корисне для суспільства, відчуваєш, що частинка тебе збагачується, облагороджується. Займаючись благодійною діяльністю Ви допомагаєте не лише комусь, а й собі. Творімо добро разом!», – відмітила Ольга.
Фестиваль закінчився нагородженням волонтерів Миколаївщини. 
За вагомий внесок у розвиток волонтерського руху було нагороджено дипломами студентів Миколаївського НАУ – Лілію Баришник, Дмитра Нетовканого, Вікторію Д’яконенко, Івана Ботнара, Петра Добровольского, Юрія Свистельникa та Іолу Бєлку.
Лауреатів фестивалю нагородила проректор з виховної роботи Наталія Шарата, яка висловила слова вдячності усім волонтерам за їхню відданість благородній справі. 
Миколаївський національний аграрний університет було нагороджено Подякою за активну участь у розвитку волонтерського руху, а лауреатом фестивалю «Добрі серця – 2014» стала Ольга Савосік.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget