Профілактика шкідливих звичок серед студентів МНАУ

У середу, 3 грудня 2014 року студенти Миколаївського національного аграрного університету зустрілися із завідувачем психолого-педагогічної  лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості університету Галиною Леонідівною Рурик.
На початку зустрічі до студентів звернулася проректор з виховної роботи Наталія Шарата, яка наголосила, що  здоровий спосіб життя формує духовно, фізично і соціально здорову особистість.
Під час бесіди Галина Леонідівна провела зі студентами низку психологічних вправ щодо визначення  внутрішньоемоційного стану молоді, ставлення студентів до проблеми тютюнопаління,  оцінки рівня нікотинової залежності. Загалом лекція була спрямована на орієнтацію студентів щодо свідомого негативного ставлення до наркотиків, спиртних напоїв, тютюнокуріння. 
Слід зауважити, що проблема шкідливих звичок і залежностей молоді набуває загальносуспільного значення і вимагає дійових методів профілактично-виховної роботи. 
Науково-педагогічний коллектив Миколаївського національного аграрного університету усвідомлює значення здоров’я та несе відповідальність за  виховання молодого покоління. Тому зусилля спрямовані на збереження та подальший розвиток здорової особистості, бо «Здоров’я ще не все, але все інше без нього – ніщо». 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget