Профорієнтаційна робота

У четвер, 11 грудня 2014 року, відповідно до графіку проведення профорієнтаційної роботи, відбувся виїзд науково-педагогічних працівників кафедри економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету О.С.Біліченка і О.В.Шаріна на батьківські збори до Ольшанської ЗОШ Миколаївського району.

Науково-педагогічні працівники МНАУ ознайомили батьків учнів випускного класу з напрямами та спеціальностями, за якими проводиться навчання в університеті, забезпеченістю державним замовленням і ліцензованими обсягами за програмами ОКР "Бакалавр", "Магістр", умовами проживання в гуртожитках, заходами по здешевленню харчування і забезпеченню гарантованого працевлаштування, організацією проходження закордонних практик, можливостями відвідування військової кафедри як особами чоловічої, так і жіночої статі.

Проінформували присутніх про особливості вступної компанії 2015 року та ознайомили зі змінами у правилах прийому до Миколаївського національного аграрного університету на майбутній рік.
Особливо корисними перед початком реєстрації на ЗНО майбутнім абітурієнтам, на думку батьків, стали такі поради:
1. Варто зареєструватися на ЗНО з чотирьох предметів, а саме з української мови та літератури, математики, історії та біології;
2. Слід враховувати, що строк дії Сертифікатів ЗНО буде лише 1 рік;
3. Необхідно підходити виважено до визначення пріоритету у виборі ВНЗ для зарахування, адже внесення змін буде не можливим.
Не оминули увагою науково-педагогічні працівники у своїх виступах і вагомі досягнення професорсько-викладацького складу та студентів університету.
                                                                                    Кафедра економічної теорії і суспільних наук

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget