Підсумки Всеукраїнського конкурсу «Найкращі студентські ідеї для агробізнесу»

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та спеціалізована агенція «AgriJob» ініціювали соціальний проект «Найкращі студентські ідеї для агробізнесу», реалізація якого розпочалася у квітні 2014 року. Метою Всеукраїнського конкурсу «Найкращі студентські ідеї для агробізнесу»  є пошук обдарованих студентів і сприяння налагодженню комунікації між роботодавцями та молодими фахівцями, сприяння інноваційному розвитку агробізнесу, а також працевлаштування талановитих випускників.
П’ять найкращих бізнес-планів, два з яких представляли студентські команди з єдиного аграрного ВНЗ – Миколаївського національного аграрного університету, було презентовано на окремій сесії конференції «Ведення аграрного бізнесу в Україні: перспективи 2015 року», яка відбулася 4 грудня 2014 року в м. Києві, а переможці отримали грошові винагороди та можливість стажування в компаніях-партнерах.
На церемонії нагородження переможців був присутній Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Михайлович Павленко.
Вітаємо переможців конкурсу Федорова Павла та Петришину Юлію студентів Миколаївського національного аграрного університету, які посіли ІІ місце у конкурсі.
 Переможці отримали грошову винагороду у розмірі 2000 грн. на команду відповідно та безкоштовну участь в одному з модулів АгроШколи УКАБ та безкоштовну участь у конференціях УКАБ протягом 2015 року.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget