До МНАУ завітав представник Регіональної торгово-промислової палати

У вівторок, 2 грудня 2014 року для студентів факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету було проведено зустріч із начальником відділу ділової інформації та освітніх програм Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області Скорбіліною Іріною Борисівною.
Відділ ділової інформації та освітніх програм займається організацією «круглих столів» і презентацій, проведенням ділових місій і бізнес-зустрічей на базі конференц-зали РТПП Миколаївської області, а також надає послуги, пов'язані з освітніми програмами й підготовкою персоналу.
Ірина Борисівна розповіла студентам про історію створення, становлення, розвиток та сучасний стан торгово-промислової палати. Студенти дізналися про основні функції, структуру та комплекс послуг Регіональної торгово-промислової палати.
«Сьогодні Миколаївська торгово-промислова палата є одним із центрів ділової активності в Миколаївській області, економічний потенціал й інвестиційна привабливість якої стрімко росте», – відмітила Ірина Борисівна.
Ірина Борисівна надала корисні поради студентам як майбутнім менеджерам зовнішньоекономічної діяльності та відмітила якими основними рисами повинен бути наділений справжній фахівець у сучасних умовах ведення бізнесу.
« Ви залежите від себе. Ваше головне завдання – знайти себе в бізнесі, а для цього Ви повинні саморозвиватися та самоудосконалюватися з кожним днем все більше і більше».



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget