Презентація талантів здобувачів вищої освіти І курсу

Щороку у Миколаївському національному аграрному університеті проходить цікавий захід «Презентація талантів здобувачів вищої освіти І курсу». На цей день із нетерпінням чекають усі студенти та науково-педагогічні працівники, адже студенти-першокурсники усіх спеціальностей університету та Технолого-економічного коледжу презентують свої творчі здібності та таланти. 
За доброю традицією, 24 жовтня, святкова актова зала університету зібрала здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників, співробітників університету – усіх бажаючих поринути у світ студентської творчості. Було представлено виступи у різних жанрах – вокал, хореографія, гра на музичних інструментах тощо. Глядачі мали змогу насолоджуватися чарівним співом, запальними танцями, музичними номерами. Жоден талант не залишився непоміченим.
У Миколаївському національному аграрному університеті створено всі умови для розвитку творчої, креативної, енергійної молоді, яка має за мету не лише здобути освіти, а й реалізувати себе як всебічно розвинену особистість.






















презентація талантів, факультет культури і виховання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget