27 листопада 2025 року у Державному
університеті інформаційно-комунікаційних технологій відбулися дискусійні панелі
високого рівня в офлайн-форматі з відеотрансляцією Міжнародної науково-практичної
конференції «Стратегічні напрями забезпечення продовольчої безпеки України у
воєнний період».
Перший день заходу, який традиційно
об’єднав вітчизняну та міжнародну
експертну спільноту, був присвячений обговоренню глобальних питань забезпечення
належного рівня продовольчої безпеки та незалежності від імпорту в умовах
обмеженості ресурсів, а також викликів, які постали перед агропромисловим
комплексом у зв’язку з війною в Україні та геополітичною і геоекономічною
фрагментацією суспільства.
Миколаївський НАУ був представлений доповіддю «Безпечність
харчових продуктів як складова продовольчої безпеки України» кандидата економічних наук,
доцента, доцента кафедри методики професійного навчання Вячеслава Курепіна.

Дописати коментар