Заняття в умовах виробництва

28 травня 2025 року для здобувачів вищої освіти академічної групи ВМ 4/1 організовано виїзне заняття з навчальної дисципліни «Гігієна харчових продуктів» до Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби. До студентів із вітальним словом звернулася заступник директора Миколаївської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів КУЦМИДА Надія Яківна, яка ознайомила їх із структурою лабораторії, представила відділи та розповіла про їхнє призначення.

Протягом заняття здобувачі мали можливість ознайомитися з роботою молекулярно-генетичного та хіміко-токсикологічного відділів. Завідувачка відділу молекулярно-генетичних досліджень ознайомила студентів з етапами виділення ДНК. Провідні спеціалісти хіміко-токсикологічного відділу розповіли про методики визначення вмісту важких металів у харчових продуктах, методи дослідження та виявлення фальсифікації рослинних і тваринних жирів та методи визначення вмісту мікотоксинів. 

Висловлюємо щиру подяку керівництву Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, зокрема Ользі Анатоліївні МОРГУН та Надії Яківні КУЦМИДІ за надану можливість проведення заняття в умовах даного підприємства, отримання цінних практичних навичок і фахових компетенцій. 




кафедра ветеринарної медицини та гігієни,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget