Необхідною складовою освітнього процесу є закріплення здобувачами теоретичних знань та набуття практичних навичок безпосередньо в умовах виробництва.
21 травня 2025 р. лабораторне та практичне заняття з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» для здобувачів ІІІ курсу СВО «Бакалавр» спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва було проведено в умовах навчально-дослідно-виробничої перепелиної ферми Миколаївського НАУ.
Під час занять фахівці-виробничники Ковальжи Петро Борисович та Крапивка Віктор Павлович ознайомили здобувачів з особливостями технології утримання та годівлі перепелів різних статево-вікових груп, інкубації яєць, забезпечення належних параметрів мікроклімату, організацією виробничих процесів.
Деякі технологічні операції, зокрема розміщення перепеленят у кліткових батареях, роздавання комбікорму, збір і пакування яєць здобувачі мали можливість виконати власноручно.
Висловлюємо вдячність директору Інституту післядипломної освіти Миколаївського НАУ Кошкіну Дмитру Леонідовичу та фахівцям навчально-дослідно-виробничої перепелиної ферми за сприяння у проведенні занять та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Дописати коментар