1 травня 2025 року кафедрою переробки продукції тваринництва та харчових технологій було організовано та проведено регіональний науково-практичний семінар «Сучасні тренди в переробній та харчовій галузях».
До участі було запрошено представників переробної та харчової галузей міста Миколаєва, Миколаївської та Одеської областей, зокрема: директора Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби Ольгу МОРГУН; директора ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова Одеса Сергія ПАРАСТАЄВА; директорку ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» Альону РАКОВУ; керівницю відділу персоналу ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» Олену ШАПАР; власницю мережі сімейних кафе FAMILY PALACE Катерину ЛИТВИШКОВУ; керівницю випробувальної лабораторії Миколаївської філії ДП «Одесастандартметрологія» Наталю ГРИГОРʼЄВУ; к.т.н., доцентку кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету Світлану ПАНАСЮК; к.т.н., доцентку кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів Одеського національного технологічного університету Ларису АГУНОВУ; аспірантку 3-го року навчання Сумського національного аграрного університету Тетяну ЯРМОШ.
Доповідачі обговорили сучасні тренди харчової та переробної галузей, інноваційні технології та перспективи галузей, організацію виробництва харчових підприємств, визначення якісних показників сировини та готової продукції. До обговорення даних питань було залучено здобувачів вищої освіти ОС 181-«Харчові технології».
Щиро дякуємо за участь та співпрацю!
Завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій
Олена ПЕТРОВА












Дописати коментар