Захисти кваліфікаційних робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

17-20 червня 2024 року на факультеті менеджменту проходили публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів четвертого року навчання спеціальності «Публічного управління та адміністрування» на здобуття  освітнього ступеня бакалавр. 

До складу атестаційної комісії увійшли доктор економічних наук, професор Чирчукова Алла ( ЗВО «Подільський державний університет»), Кальченко Ольга, заступник начальника управління-начальник відділу у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Шебаніна Олена, доктор економічних наук, професор, декан факультету менеджменту, доктор економічних наук, професор Ключник Альона, кандидат педагогічних наук, доцент, заступник декана факультету менеджменту Тищенко Світлана. До захисту кваліфікаційних робіт долучились і кандидат юридичних наук, доцент Прогонюк Людмила, кандидат економічних наук, доцент Шишпанова Наталія.

Слід відмітити, що захисти кваліфікаційних робіт проходили у порядку наукової промови з презентацією свого дослідженні у змішаному форматі. Кожен виступ мав дискусійну платформу на обговорення та можливість відстояти свої напрацювання. 

Захисти пройшли на високому організаційному рівні з дотриманням регламенту. В цьому році здобувачі показали дійсний науковий потенціал у дослідженні питань управління у публічній сфері. Досягнуті результати містили теоретичні та практичні висновки. 

Вітаємо з успішним захистом та присудженням освітнього ступеня бакалавр з галузі знань 28 Управління та адміністрування за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget