УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ ДЛЯ МОЛОДІ МІСТА МИКОЛАЄВА BLUE INNOVATION CHALLENGE

4 липня 2024 року команда здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій взяла участь у Конкурсі інноваційних проєктів для молоді міста Миколаєва BLUE INNOVATION CHALLENGE. 
Команда у складі здобувачів Кіри Суглоб, Руслана Коваля, Юлії Гомери, Анастасії Сіренко, Ольги Кравченко та ментора – доцента кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяни Манушкіної представила проєкт Екологічний центр «Еко-Миколаїв». Головна ідея проєкту – створення екологічного центру "Еко-Миколаїв" у парку біля відкритого громадського простору 8 Причал для створення креативного екологічного іміджу Миколаєва та формування екологічних знань і екологічної культури у школярів, студентів, представників бізнесу, містян.
Під час участі у Конкурсі здобувачі мали можливість поспілкуватися із представниками Миколаївської міської ради, громадських організацій та науковцями, отримали новий досвід і креативні ідеї для розвитку проєкту та залучення партнерів. Команда «Екоцентр» стала переможцем у номінації «Командна робота».







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget