Участь у вебінарі «Чи є ацидоз проблемою і для телят?»

Ацидоз у корів – це небезпечне захворювання, яке характеризується порушенням нормальних обмінних процесів та травлення, веде до «закислення»  рубця і призводить до значного ослаблення імунної системи тварини. Наведена хвороба стає причиною значних фінансових втрат у скотарстві через зниження виробництва продукції, а при несвоєчасній діагностиці та недостатньому лікуванні може привести до смерті.

27 червня 2024 року компанією AVA Group організовано вебінар на тему: «Чи є ацидоз проблемою і для телят?», в якому взяв участь асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим Посухін. Спікер заходу Dr. Paweł Górka – професор кафедри годівлі, біотехнології тварин та рибництва Краківського сільськогосподарського університету, ознайомив всіх присутніх з такими питаннями: 

- особливості годівлі телят у перші місяці життя та її вплив на  майбутню продуктивність;

- pH рубця та його розвиток;

- чи є ацидоз проблемою і для телят?

Дослідження із застосуванням сучасних, інноваційних методів та підходів, що дають можливість максимально швидко й ефективно вирішити дану проблему, та якими відкрито діляться наші іноземні колеги, є надзвичайно цінними для подальшого використання як в освітній, так і в виробничій сферах.




Асистент  кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget