Проходження навчального курсу «Академічна доброчесність в університеті» здобувачами вищої освіти факультету агротехнологій

Академічна доброчесність – це основа якості освіти. Українська вища освіта змінюється і важливою умовою успішного розвитку є впровадження принципів академічної доброчесності в навчання, викладання та наукову діяльність.

Курс розроблений НаУКМА-онлайн та ГО ЕлібУКР за підтримки фонду Відродження. Навчальне навантаження курсу відповідає 0,1 кредиту ЄКТС.

Задля досягнення найкращих результатів здобувачі вищої освіти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету академічної групи ГМ 2/1 успішно пройшли онлайн-курс «Академічна доброчесність в університеті» та отримали сертифікати.

Під час опанування цього онлайн-курсу здобувачі вищої освіти дізналися про теоретичні аспекти академічної доброчесності, практичні інструменти, які допомагають посилити культуру академічної доброчесності та про передумови створення доброчесного середовища в університеті.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget