Участь у заході «Вплив воєнних дій на довкілля в Україні та зелене відновлення. Екоцид: шлях до міжнародного визнання»

16 серпня 2023 р. науковий керівник Науково-творчого товариства молодих вчених Миколаївського національного аграрного університету д-р с.-г. наук Панфілова А. В. разом з молодими вченими факультету агротехнологій взяли участь в заході «Вплив воєнних дій на довкілля в Україні та зелене відновлення. Екоцид: шлях до міжнародного визнання», який ініційовано Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та Верховною Радою України.   

Метою заходу було обговорення поточної ситуації в частині можливої шкоди та збитків, нанесених довкіллю України внаслідок агресії рф, а також 8 пункту Формули миру Президента України - негайний захист довкілля та протидія екоциду.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася голова Ради молодих учених при МОН України Олеся Ващук. 

Особливо жваве обговорення викликали доповіді першого  заступника  Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександра  Краснолуцького та народного депутата України, голови підкомітету з питань  лісових ресурсів, об'єктів тваринного та рослинного світу, природних  ландшафтів та об'єктів природно-заповідного фонду Комітету Верховної  Ради України з питань екологічної політики та природокористування Юлії  Овчинникової, які акцентували увагу у своїх доповідях на вплив воєнних дій  на довкілля в Україні та його відновлення довоєнного стану, а також Формулі  миру Президента України, національному та міжнародному визнанні екоциду. 







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget