Відзнака перспективної молоді Миколаївщини

Сьогодні, 16.08.2023 року, у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбувся Миколаївський міський молодіжний форум до Дня молоді «Молодіжна політика – політика участі, крос секторальної взаємодії та партнерства». До участі у заході було запрошено найактивнішу  та найперспективнішу молодь Миколаївщини. З-поміж запрошених і студентська молодь Миколаївського національного аграрного університету, зокрема:

- Марина Василенко – голова первинної профспілкової організації студентів Миколаївського національного аграрного університету;

- Анжеліка Вільховатська – студентський президент Миколаївського національного аграрного університету;

- Марина Журба – здобувачка фахової передвищої освіти ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж» Миколаївського національного аграрного університету.

Привітали та вручили учасникам відзнаки за активну патріотичну позицію, відданість інтересам суспільства і держави, вагомий внесок у розвиток молодіжної політики міста Миколаєва та з нагоди Дня молоді начальник управління молодіжної політики Миколаївської міської ради Арсен Гаспарян та заступник міського голови Анатолій Петров.

Вітаємо представників Миколаївського національного аграрного університету із заслуженою відзнакою! 







виховна робота,студентське самоврядування мнау,первинна профспілкова організація

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget