Вебінар на тему «Ключові аспекти годівлі дійних корів жиром та жирними кислотами»

Збалансована годівля по праву є найважливішим фактором, що забезпечує здоров’я, повноцінний ріст і розвиток, продуктивні та відтворювальні якості великої рогатої худоби. Правильно складений раціон  для корів повинен містити комплекс всіх необхідних поживних речовин, мікро та макроелементів у відповідних пропорціях. 

17 серпня 2023 року компанією AVA Group організовано вебінар на тему: «Ключові аспекти годівлі дійних корів жиром та жирними кислотами», в якому взяв участь асистент Вадим Посухін. Спікер заходу Dr Richard Kirkland – глобальний технічний менеджер Volac Wilmar Feed Ingredients, фахівець, що працює у сфері захищених жирів більше 18 років, поділився інформацією та надав рекомендації для виробництва молока заснованих на практичному та науковому досвіді, а також найновішими результатами досліджень використання жирних кислот у годівлі тварин.

Матеріал, отриманий від іноземних колег, що побудований на найбільш інноваційному, науково обґрунтованому підході, послугує цінним матеріалом для подальшої теоретичної та практичної реалізації високопрофесійних фахівців агропромислового сектору.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН


факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget