Вимоги до підприємств, що надають послуги тимчасового розміщення. Категоризація готелів

Нещодавно на базі Миколаївського національного аграрного університету в рамках угоди про творче співробітництво з державним підприємством «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» було проведено семінар на тему «Вимоги до підприємств, що надають послуги тимчасового розміщення. Категоризація готелів». На семінар були запрошені представники готельного бізнесу в Миколаївській області, науково-педагогічні працівники Миколаївського національного аграрного університету та здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Директор ДП «Миколаївстандартметрології» Ірина Романенко розповіла про категорії готелів та аналогічних закладів розміщення. Заступник керівника Органу з оцінки відповідності Вікторія Тишкевич ознайомила присутніх із ДСТУ 4269, ДСТУ 4268. Учасники семінару дізнались про порядок отримання свідоцтва про встановлення категорій готелів та стали свідками вручення такого свідоцтва готелю «Reikartz River». Не залишили поза увагою питання охорони праці та вимоги стосовно засобів вимірювальної техніки. Начальник лабораторії метрології виступив з питань актуальності відповідності нормам електромереж та електроустановок.
Одним з важливих дискусійних питань була проблема забезпечення закладів, що надають послуги тимчасового розміщення якісною питною водою та питання туристичного збору в Миколаївській області.
Начальник управління Захисту прав споживачів ГУ Держспоживслужби у Миколаївській області Циган Ірина Миколаївна висвітлила питання управління безпекою харчових технологій у закладах готельного типу.
В рамках договору було анонсовано ряд семінарів та практичних занять зі здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та курси підвищення кваліфікації для науково-педагогічних співробітників.
Дякуємо за проведений захід та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget