Лялькова вистава для малечі

Дітки, позбавлені батьківського піклування, не повинні бути залишеними без уваги та піклування. Ми всі разом зобов’язані зробити для них все, що можемо. 
За ініціативи старости академічної групи ПО 2/1 Іваненко Валерії та за підтримки в.о. декана інженерно-енергетичного факультету Горбунової К.М. у Миколаївському обласному будинку дитини Миколаївської обласної ради разом із акторами Миколаївського академічного обласного театру ляльок здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету подарували дітям цікаву та насичену розважальну програму. Ми дуже були захоплені цим проєктом.
Візит до дитячого будинку перетворився для вихованців на маленьке свято, він був дуже веселим, яскравим, радісним. Дітлахи були в захваті, а студенти – щасливі, бо змогли подарувати діткам казку. Попри всі свої життєві негаразди, дітлахи по-справжньому щирі та чесні. Теплом та посмішками зустріли своїх гостей, раділи кожній хвилині спілкування.
На зібрані здобувачами вищої освіти інженерно-енергетичного факультету кошти для малечі було придбано безкаркасне крісло, зручно для дитячих кімнат. Ми переконані, що крісло стане улюбленим затишним містечком відпочинку для малече. 
Ми дякуємо вихователям та працівникам дитячого будинку за те, що вони доглядають дітей та роблять для них свято щодня. Нехай кожен день приносить вихованцям будинку дитини радість та яскраві емоції.










інженерно-енергетичний факультет, волонтери МНАУ, виховна робота, дитячий будинок Сонечко

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget