Заняття в умовах виробництва із дисципліни «Основи біотехнології рослин»

02 грудня 2019 року було проведено лекцію та лабораторне заняття із дисципліни «Основи біотехнології рослин» для студентів групи БТ 3/1 в умовах виробництва – лабораторії мікроклонального розмноження ФГ «Агролайф» Вітовського району Миколаївської області, філії кафедри землеробства, геодезії та землеустрою. Заняття проведено к.с.-г.н., доцентом Манушкіною Тетяною Миколаївною та спеціалістами лабораторії Пилипенко Варварою Сергіївною і Недільською Альоною Степанівною. 
Здобувачі вищої освіти були ознайомлені із будовою біотехнологічної лабораторії та оновлених кліматичних камер, особливостями роботи в стерильних умовах ламінарного боксу, обладнанням культуральної кімнати, здобули практичні навички із мікроживцювання рослин. З використанням новітніх біотехнологій у латораторії розмножують саджанці черешні, лаванди та цінної деревної та енергетичної рослини павловнії.
Дякуємо директорові ФГ «Агролайф» Хомутові Володимиру Петровичу за надану можливість здобувачам вищої освіти закріпити теоретичні знання та здобути практичні навички з біотехнології рослин в умовах виробництва.









факультет агротехнологій, кафедра землеробства, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget