Попереджений – отже озброєний!

У зв’язку із надзвичайною подією, яка сталася 04.12.2019 року у Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, та з метою підвищення безпеки життєдіяльності  персоналу та здобувачів вищої освіти університету, згідно з розпорядженням ректора Миколаївського національного аграрного університету № 79-р від 06.12.2019 р., на інженерно-енергетичному факультеті було проведено позаплановий інструктаж із питань техногенної та пожежної безпеки серед персоналу та здобувачів вищої освіти під час загрози та виникнення пожежі.
Перед початком інструктажу старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В’ячеслав Миколайович нагадав, що в Одесі 4 грудня сталася трагедія – пожежа в навчальному закладі. Професорсько-викладацький склад, співробітники та здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.
Під час інструктажу присутнім було наголошено на обов’язковому дотриманні правил пожежної безпеки у навчальних корпусах та гуртожитках МНАУ та конкретних діях при виникненні пожежі. Було відпрацьовано застосування первинних засобів пожежогасіння. Наприкінці проведення інструктажу науково-педагогічний та студентський колективи інженерно-енергетичного факультету на практиці відпрацювали дії під час евакуації із навчального корпусу № 2.


















інженерно-енергетичний факультет, інструктаж, виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget