Кафедра менеджменту та маркетингу тісно співпрацює із Миколаївською загальноосвітньою школою № 56

28 лютого учнів Миколаївської загальноосвітньої школи №56 радо зустріли науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу.
Декан факультету довузівської підготовки Ігор Михайлович Марценюк ознайомив абітурієнтів із правилами вступу до закладів вищої освіти України, розповів про відмінності відкритих та небюджетних конкурсних пропозицій, можливості навчання за бюджетні кошти та пільгові умови вступу.
Представники консультаційного центру при приймальній комісії Миколаївського національного аграрного університету провели роз’яснювальну роботу щодо процедури реєстрації, підготовки документів, обрання предметів та оформлення реєстраційної картки. У результаті на зовнішнє незалежне оцінювання було зареєстровано 47 учнів випускних класів Миколаївської ЗОШ №56.
Викладачі кафедри менеджменту та маркетингу розкрили особливості професій менеджера, керівника підприємств та організацій, управителя з адміністративної діяльності.
Студентський декан факультету менеджменту Деменкова Наталія розповіла учням про можливість проходження виробничої практики та навчання за кордоном.
До профорієнтаційної роботи були залучені здобувачі вищої освіти, члени студентського активу факультету менеджменту, учасники команди КВК Касабян Сергій, Рожко Кирило та Настасюк Олександр. Вони занурили учнів у творчий світ студентського життя, наголосили переваги навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.
Доцент кафедри менеджменту та маркетингу Рябенко Галина Миколаївна ознайомила майбутніх абітурієнтів із матеріально-технічною базою університету, провела екскурсію навчальними корпусами. Під час екскурсії закладом учні ознайомилися з історією університету, побачили навчальні аудиторії, лабораторії, спортивну та атлетичну зали, відвідали музей.
Приємним завершенням зустрічі стало частування учнівської молоді у студентській їдальні.
Кафедра менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету дякує за співпрацю адміністрації школи та класних керівників випускних класів. Бажаємо успіхів учнівській молоді у складанні ЗНО та здобутті омріяної професії.


[youtube src="5hod9GPDdY8"/]

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget