Молодь України вирішує проблеми ринку страхових послуг в Миколаївському НАУ

Високий рівень підготовки фахівців з економічних спеціальностей у Миколаївському національному аграрному університеті підтверджується на рівні Міністерства освіти і науки України. Вже два роки поспіль Університет визнається базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування», в якому беруть участь здобувачі вищої освіти провідних закладів вищої освіти України.
У минулому році на участь у Конкурсі було подано 67 наукових робіт із 44 закладів вищої освіти. У результаті рецензування до прилюдного захисту рекомендовано 18 наукових робіт, авторів яких було запрошено на підсумкову науково-практичну конференцію. Переможців Конкурсу нагороджено дипломами І-ІІІ ступенів, що відзначено відповідним наказом Міністерства освіти і науки України.
У 2019 році Конкурс відбуватиметься в два етапи:
І. заочний – рецензування робіт (до 19.03.2019 р.);
ІІ. очний – у форматі підсумкової науково-практичної конференції (16-17 квітня 2019 р.). Для участі у науково-практичній конференції очікується біля 30 учасників.
До організації проведення Конкурсу залучено Асоціацію «Страховий бізнес» та страхові компанії Миколаївської області, провідні фахівці яких зустрічаються з учасниками Конкурсу для проблематичних дискусій.
У разі зацікавлення страхових організацій є можливості долучитися до участі в Конкурсі та оцінити молодіжне бачення проблем страхування в Україні.
Просимо звертатися за телефонами: 
(0512)-58-05-95 – науково-дослідний відділ МНАУ;
(0512)-58-03-25 – кафедра фінансів, банківської справи та страхування МНАУ.
e-mail: kon-insurance@mnau.edu.ua
веб-сайт: https://www.mnau.edu.ua
Бажаємо всім учасникам успіхів та реалізації творчих задумів!



кафедра фінансів, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget