Регіональний форум «Миколаївщина на шляху до сталого розвитку»

Науково-педагогічні працівники й здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету взяли участь у Регіональному форумі «Миколаївщина на шляху до сталого розвитку», який відбувся 15 березня 2019 року за участі громад Миколаївської області. 
Роботу Регіонального форуму було проведено за трьома основними секціями: 
- «Партнерство заради сталого розвитку»;
- «Сталий розвиток міст і громад»; 
- «Відповідальне споживання та виробництво».
Основна тематика Регіонального форуму: «Досвід реалізації проектів розвитку громад», «Досвід партнерства та підтримки», «Громадська активність – запорука якісних змін», «Принципи сталого розвитку на виробництві», «Альтернативні види енергії, зелена енергетика, енергоменеджмент» тощо. 
У межах реалізації засад сталого розвитку здобувачами вищої освіти обліково-фінансового факультету було підготовлено 58 міні-проектів, які включали 17 глобальних цілей сталого розвитку. Координатор конкурсу міні-проектів від університету – доцент Довгаль Олена Валеріївна. 
Під час проведення Регіонального форуму було проведено бліц-вікторину «Цілі сталого розвитку у нашому житті», обговорення й дискусії.
Дякуємо усім учасникам й організаторам за проведений захід, а також координатору проекту ПРООН в Миколаївській області Гвоздь Тетяні. 
Отримання знань є запорукою підвищення рівня соціальної та екологічної свідомості суспільства на шляху до сталого розвитку.











Деканат обліково-фінансового факультету    

обліково-фінансовий факультет, Форум, сталий розвиток сільських територій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget