Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності»

14-15 березня 2019 р. делегація від Миколаївського національного аграрного університету взяла участь у Міжнародній науково-практична конференції «Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності», яка відбулася на базі ДНВЗ «Херсонський державний аграрний університет». Всі витрати, пов’язані з участю в конференції Миколаївської делегації науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти, взяв на себе Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). 


Конференцію відкрив доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи О.В. Аверчев. Із актуальними доповідями на пленарному засіданні виступили: О.М. Паливода – директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної, Борис Бортман – державний референт по механізації технологій Міністерства сільського господарства Ізраїлю, Н.Л. Почтова – завідуюча кафедрою плодоовочівництва канд. с.-г. наук, доцент ЗО «Білоруська державна орденів Жовтневої революції і Трудового Червоного прапора сільськогосподарська академія».


По завершенню пленарної частини учасники конференції продовжили роботу в дев’яти секціях. Здобувачі вищої освіти нашого університету взяли участь в обговоренні актуальних питань обліково-фінансового забезпечення функціонування аграрних підприємств, їх конкурентоспроможності, еколого-економічні дослідження виробничих процесів у плодоовочівництві. 


Учасники конференцію взяли участь у виїзній екскурсії та мали змогу ознайомитися з переробними потужностями АФ радгосп «Білозерський» і  виробничою базою компанії «Чумак». 
Після активної роботи дискусійних майданчиків відбулося обговорення та підбиття підсумків роботи учасників конференції, кожному з яких було вручено сертифікат учасника та збірник матеріалів доповідей. 


Миколаївський національний аграрний університет високо цінує вагомий внесок Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва у розвиток наукової складової освітнього процесу та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю університету із проектом.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget