Вітаємо студенток-першокурсниць факультету ТВППТСБ!!!!

За доброю традицією в стінах Миколаївського національного аграрного університету 13 березня відбулися традиційні змагання «Нумо, дівчата» з нагоди весняного свята – Всесвітнього дня панянок. Чарівні дівчата факультету ТВППТСБ представили на змаганнях сильну та спортивну команду, яка гідно захищала спортивну честь нашого факультету. 
На змаганнях були естафети різної складності, які потребували розуму та справжньої командної згуртованості. Наші першокурсниці показали, що дійсно не бояться жодних труднощів. Із кожною новою естафетою команда демонструвала сміливе та чітке виконання поставлених завдань, що вражало й суддів й вболівальників. 
Особливу увагу заслуговують і вболівальники, які протягом всього конкурсу підтримували дівчат, давали дружні поради та просто підтримували «бойовий дух» учасниць. 
Змагання довели, що факультет ТВППТСБ – це велика та дружня родина! Адже у загальному заліку наші першокурсниці посіли почесне IІI місце. 
Факультет ТВППТСБ висловлює щиру подяку за організацію та проведення спортивних заходів, які виховують молодь спортивною, здоровою та згуртованою!
Особливу увагу та слова подяки хочеться висловити тренеру нашої команди – Гладир Ользі Євдокимівні, яка зробила величезний внесок у підготовку наших дівчат, проводила тренування та щиро підтримувала команду на змаганнях. Дійсно, викладач, який знає свою справу та допомагає йти до перемог!
Ми щиро вітаємо та пишаємось нашими студентками-першокурсницями і зичимо їм подальших перемог!



 




 


Заступник декана факультету з ВР, доцент Каратєєва О.І.

факультет ТВППТСБ, спортивні змагання, нумо дівчата

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget