Миколаївський НАУ зустрів гостей із Херсонського обласного ліцею

     Наближається Вступна кампанія 2018 року і багато випускників закладів загальної середньої освіти все більше цікавляться можливостями подальшого здобуття професій.
     Із цією метою 6 березня 2018 року випускники Херсонського ліцею Херсонської обласної ради завітали на екскурсію до Миколаївського національного аграрного університету.  Гостей чекала насичена програма ознайомлення із університетом.
     В актовій залі університету наших гостей привітав перший проректор, професор Бабенко Д.В., який наголосив на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягнути успіхів в житті.
     Детальне ознайомлення із Миколаївським НАУ для гостей провели декан факультету довузівської підготовки, доцент Марценюк І.М., заступник декана факультету менеджменту, доцент Христенко О.А., заступник декана факультету ТВППТСБ, доцент Трибрат Р.О., відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Мельник О.І., а також науково-педагогічні працівники кафедр: ґрунтознавства та агрохімії (професор Чорний С.Г.), рослинництва та СПГ (доцент Коваленко О.А.), фінансів, банківської справи та страхування (доцент Бурковська А.В.), українознавства (доцент Березовська Т.В.), фізичного виховання (Мельник О.С.). Юнаки і дівчата із Херсону були приємно вражені матеріально-технічною базою університету, можливостями для наукової діяльності, освітньої та практичної підготовки здобувачів вищої освіти, їхнього культурного розвитку. Затишні гуртожитки, якісне харчування в їдальнях та широкі можливості дозвілля мають сприяти, за словами наших гостей, легкій адаптації в університеті студентської молоді із інших областей України.

     Гостинність та невимушена атмосфера спілкування під час екскурсії університетом сприяли тому, щоб допомогти випускникам Херсонського обласного ліцею визначитися з майбутньою професією у Миколаївському НАУ. Адже її вибір є одним із найважливіших і, водночас, найскладніших рішень у житті людини.
     Висловлюємо подяку директору Херсонського обласного ліцею Заслуженому працівнику освіти України Рябусі М.І. за організацію приїзду випускників закладу до Миколаївського НАУ. Сподіваємося, що ця поїздка залишиться приємною пам’ятною подією у житті випускників ліцею.

Декан ФДП 
І.М. Марценюк

факультет довузівської підготовки, профорієнтаційна робота,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget