Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»

15-17 березня 2018 року У Києві відбулася головна подія освітньої галузі України – Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», яка за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні. У заході взяли участь понад 800 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу. Відбулося понад 50 конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів. Зібрав захід понад 14 тисяч відвідувачів.
Гідно представили свої здобутки Миколаївський національний аграрний університет та Технолого-економічний коледж МНАУ. За підсумками конкурсів виставки Миколаївський національний аграрний університет було нагороджено Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності», золотою медаллю у номінації «Розробка та використання інноваційних методик змішаного навчання», золотою медаллю у номінації «Утворення сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу», сертифікатом «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus. Технолого-економічний коледж МНАУ було нагороджено золотою медаллю у номінації «Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників».
Миколаївський національний аграрний університет та Технолого-економічний коледж вкотре підтвердили своє національне визнання!













Міжнародна виставка, наукова робота, лідер вищої освіти України

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget