Переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 10.10.2017 р. №1364 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2017/2018 навчальному році» та відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 № 605, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 за № 620/30488, 27-29 березня 2018 року на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з української мови, літератури (з методикою їх викладання).
Миколаївський національний аграрний університет гідно представила здобувач вищої освіти факультету менеджменту Анастасія Войналович. Молодий науковець на високому рівні розкрила результати свого наукового дослідження на тему: «Граматичне оформлення термінів-запозичень в обліково-фінансової термінології». 
За результатами конкурсу Анастасія Войналович посіла почесне ІІІ місце та здобула Диплом ІІІ ступеня.
Дякуємо науково-педагогічним працівникам кафедри українознавства Наталії Григорівні Шараті та Тетяні Пилипівні Кравченко за висококваліфіковану підготовку нашого представника!
Вітаємо нашого переможця! 



кафедра українознавства, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget