Випускники шкіл Новоодеського району в гостях у Миколаївського НАУ

17 березня 2017 року за запрошенням кафедри генетики тварин, годівлі та біотехнології Миколаївський національний аграрний університет із дружнім візитом відвідали учні 9-11-х класів загальноосвітніх шкіл Новоодеського району, а саме: Бузької ЗОШ I-III ступенів, Баловненської ЗОШ I-III ступенів, Гур’ївської ЗОШ I-III ступенів, Себинської ЗОШ I-III ступенів та Новопетрівської ЗОШ I-III ступенів.
Від імені ректорату гостей університету привітав декан факультету довузівської підготовки І.М.Марценюк, наголосивши, що в університеті завжди раді бачити активну молодь, яка прагне досягнути успіху в житті. Він закликав майбутніх абітурієнтів вступати саме до Миколаївського НАУ, де можна стати висококваліфікованими фахівцями та опанувати затребувані професії під керівництвом досвідчених науково-педагогічних працівників, а також цікаво провести незабутні студентські роки.
Про яскраві будні мистецького життя університету учням шкіл розповіла керівник культурно-мистецького центру «Експромт» А.М. Борисова-Ярига, наголосивши, що на факультеті культури й виховання здобувачі вищої освіти мають можливість відкрити і розвинути творчі здібності у вокальних ансамблях, хореографічних колективах, театральній студії тощо.
Під час екскурсії університетом випускників шкіл ознайомили із матеріально-технічною базою університету: навчальними корпусами, лабораторіями, спортивними залами, електронною бібліотекою, гуртожитками тощо. А в центрі громадського харчування гостей чекав смачний обід. 
Впевнені, що час, проведений учнями шкіл Новоодеського району у Миколаївському національному аграрному університеті, допоможе їм визначитися у виборі майбутньої професії та стати висококваліфікованими фахівцями!



профорієнтаційна робота, факультет довузівської підготовки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget