Секційне засідання за напрямом «Сучасні комп’ютерні технології в економіці й освіті»

23 березня 2017 року відбулось засідання секції «Сучасні комп’ютерні технології в економіці й освіті» в рамках 29 студентської науково-практичної конференції.
В конференції взяли участь 22 здобувачі вищої освіти факультетів менеджменту, обліково-фінансового, агротехнологій та технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології.
Відкривав секційне засідання завідувач кафедри інформаційних систем та технологій к.т.н., доц. Волосюк Ю. В. Він привітав молодих науковців, які в процесі підготовки до конференції досліджували актуальні теми використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності майбутніх фахівців. Голова  секції висловив свої сподівання, що наукові пошуки присутньої творчої молоді обов’язково набудуть практичного впровадження в подальшому.
Розпочали роботу секції студенти 3 курсу обліково-фінансового факультету (група Б3/1), які досліджували  використання хмарних технологій, автоматизованих систем обліку у економічній діяльності. Науковим керівником  здобувачів - к. екон. н., асистент Мороз Т. О.
Широкий спектр важливих для суспільства тем охопили студенти 1 курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології (групи Т1/1, Т1/2) під керівництвом ст. викладача Борян Л. О. Здобувачі вищої освіти  обговорили досить серйозні теми: можливості використання комп’ютерних технологій на службі людей з особливими потребами; 3D-принтерів, що допомагають у створенні людських органів та кісток; штучного інтелекту. Але молодь цікавлять і актуальні для них теми потенціалу розвитку кіберспорту в Україні, використання програмних засобів для створення відеоконтенту.


Майбутні менеджери, маркетологи, економісти обліково-фінансового факультету та факультету менеджменту (групи Б1/1, Ф 1/1, Мен 1/2) під керівництвом к. пед. н., ст. викладача Бондаренко Л. В. презентували використання сучасних інструментів опрацювання та графічної інтерпретації інформації (скрайбінгу, сторітелінгу, mind-менеджменту), гейміфікації в маркетинговій діяльності, соціальних медіа у просуванні товарів та послуг, QR-кодів в рекламі, відеоблогінгу як сучасного тренду у бізнесі.
Здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій (групи А 1/1, А 1/2) під керівництвом к. пед. наук, доцента Нєлєпової А. В.  у своїх виступах порушили важливі проблеми аграрного сектору та запропонували можливі шляхи його інноваційного розвитку  з використанням  інформаційно-комунікаційних технологій.



Особливе враження на присутніх слухачів справили виступи здобувачів вищої освіти Кириленко А., Маринич Н., Денисової І., Степаненко В., Кучеренко В.

Із презентаційними матеріалами виступаючих бажаючі можуть ознайомитися за посиланням: http://bit.ly/2nt4UZR

Інформацію підготувала к. пед. н., ст. викладач Бондаренко Л.В.

кафедра інформаційних систем і технологій, студентська конференція, 2017, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget