Вітаємо спортсменок-першокурсниць факультету ТВППТСБ

14 березня в стінах Миколаївського національного аграрного університету відбулись традиційні змагання «Нумо, дівчата!», присвячені чудовому весняному святу – Всесвітньому дню панянок. Сильна спортивна команда чарівних дівчат факультету ТВППТСБ гідно захищала спортивну честь нашого факультету. 
Змагання складалися з естафет різної складності, які потребували розуму та справжньої командної згуртованості. Наші першокурсниці показали, що дійсно не бояться жодних труднощів та ладні йти до кінця. З кожною новою естафетою команда демонструвала сміливе та чітке виконання поставлених завдань, що вражало й суддів, й вболівальників. 
Особливу увагу заслуговують вболівальники, які протягом всього конкурсу підтримували дівчат, давали дружні поради та просто підсилювали «бойовий дух» учасниць. Адже відомо, що в будь-якій справі підтримка друзів та близьких є дуже важливою. 
Змагання знову довели, що наш факультет ТВППТСБ – це велика та дружня родина! Адже у загальному заліку наші першокурсниці посіли почесне II місце. 
Факультет ТВППТСБ висловлює щиру подяку за організацію та проведення подібних спортивних заходів, які виховують молодь спортивною, здоровою та щасливою! Особливу подяку висловлюємо тренеру нашої команди – Гладир Олені Євдокимівні, яка зробила величезний внесок у підготовку наших дівчат, проводила тренування та щиро підтримувала команду на змаганнях. 
Ми щиро вітаємо та пишаємось нашими спортивними першокурсницями і зичимо їм подальших перемог!
Заступник декана факультету з ВР, доцент Каратєєва О.І.








факультет ТВППТСБ, нумо дівчата, спортивні змагання, 2017

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget