Профорієнтаційна робота в Южноукраїнській ЗОШ I-III ступенів № 1

9 березня 2017 року з метою професійної орієнтації випускників шкіл Миколаївський національний аграрний університет завітав до Южноукраїнської ЗОШ I-III ступенів № 1, де у актовій залі зібралися учні 9-11 класів різних шкіл м. Южноукраїнська, щоб краще ознайомитись із можливостями Миколаївського НАУ щодо здобуття якісної вищої освіти.
Про досягнення університету та перспективи його розвитку розповіли учням декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк та доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки О.С. Кириченко.
Яскраву концертну програму подарували всім учням учасники культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського НАУ. Таланти здобувачів вищої освіти університету не залишили байдужими жодного учасника зустрічі та принесли багато приємних вражень.
Гостинність та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти учнівській молоді визначитися з майбутньою професією в Миколаївському НАУ, адже її вибір є одним з найважливіших і в той же час, одним з найскладніших рішень в житті людини.



профорієнтаційна робота, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget