Секційне засідання за напрямом «Українознавчі вектори сучасної молоді»

23 березня 2017 року відбулося засідання секції «Українознавчі вектори сучасної молоді» у межах 29-ї студентської науково-теоретичної конференції «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу». У конференції взяли участь здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету, факультету агротехнологій, факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології та Технолого-економічного коледжу МНАУ.
Відкрила секційне засідання завідувач кафедри українознавства кандидат історичних наук, доцент Березовська Тетяна Всеволодівна, привітавши молодих науковців та побажавши їм успіхів та творчого натхнення у подальших виступах на науковій ниві. Своєю запальною промовою піднесений настрій конференції створив старший викладач кафедри українознавства Стужук Сергій Васильович.
Усі учасники секційного засідання полонили увагу слухачів своїми цікавими та актуальними доповідями у галузях історії, філології та культурології, представленими на високому рівні.
Дякуємо всім присутнім за участь у секційному засіданні, а також за любов до української мови, історії та культури.


















обліково-фінансовий факультет, кафедра українознавства, науково-теоретична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget