Студенти МНАУ – переможці Міжнародних конкурсів з української мови

За наказом Департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації, 12 грудня 2015 року було проведено ІІІ етап VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Г. Шевченка, а 13 грудня 2015 року – ІІ етап XVI Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика для учнів професійно-технічних училищ, студентів вищих навчальних закладів на базі Першої української гімназії імені М. Аркаса. Проведення конкурсів мало на меті піднесення престижу української мови серед учнівської та студентської молоді, виховання пошани до культури і традицій українського народу в молодого покоління, підвищення рівня загальної мовної культури.
За результатами конкурсів серед негуманітарних ВНЗ призові місця посіли студенти Миколаївського національного аграрного університету, а саме:
-         * Філіпов Василь Андрійович, студент факультету менеджменту – І місце у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика;
-      * Юрик Яна В’ячеславівна, студентка факультету ТВППТСБ – І місце у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Т. Г. Шевченка.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів на шляху до подальших звершень! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget