Батьківські збори випускників. Грудень 2015 року.

У грудні у школах проводяться батьківські збори випускників. Викладачі кафедри економічної теорії і суспільних наук в черговий раз виїхали до шкіл. На зустрічах з батьками і вчителями науково-педагогічні працівники розповідають про університет і роз’яснюють правила прийому до нього, відповідають на численні питання стосовно умов та вартості навчання, проживання у гуртожитку та організації харчування у їдальнях, можливостях для молоді з користю для себе проводити вільний час тощо.

Однією зі шкіл, з якою останніми роками підтримуються плідні та взаємовигідні зв’язки, є Ольшанська ЗОШ Миколаївського району. Днями в ній відбулися батьківські збори у випускному класі, на яких побували та виступили професор Ханстантинов В.О. і доцент Біліченко О.С.

Особлива увага була приділена необхідності для випускників вдумливо поставитись до визначення пріоритетів у виборі майбутнього ВНЗ, дисциплін для ЗНО, а також можливості університету надати допомогу у електронній реєстрації на ЗНО. Варто відмітити, що на базі Ольшанської ЗОШ створена та функціонує філія підготовчих курсів до вступу в університет, діяльність якої отримала позитивний відгук від батьківської громадськості. Особливо жваво обговорювалась інформація про додаткові бонуси при вступі до університету для тих, хто навчається на цих підготовчих курсах.

Фотозвіт



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget