Технологічному роду немає переводу!

На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології відбулися чергові випробування студентів заочної форми навчання, які навчалися за освітніми спеціальностями 6.090102-, 8.09010201-«ТВППТ».

Традиційно, заздалегідь сформована Екзаменаційна комісія здійснили перевірку відповідності знань й вмінь, компетенції у студентів-випускників шуканій кваліфікації – чи то «технолога з виробництва й переробки продукції тваринництва», чи то «технолога-дослідника з виробництва й переробки продукції тваринництва». Ця процедура дозволила виявити і можливість у випускників формувати дипломні проекти та їх належно захищати, і добрі знання з відповідних технологій, і вміння вести фахову чи наукову дискусію, і працювати з відповідним обладнанням.





Принциповість і вимогливість до виявлення належного рівня знань й вмінь, що оцінювалися у студентів, а разом з тим і доброзичливість, повага до студентів панувала на цьому заході. Під час захисту проектів можливо було побачити технологічні рішення, які презентували випускники, оцінити виробничі процеси, в яких студенти приймали безпосередню участь чи то під час роботи, або переддипломної практики. Вони добре вступали у дискусію, із азартом й підготовленими слайдами презентацій, та інколи за власним професійним досвідом переконували членів комісії – професорів Топіху В.С., Патрєву Л.С., Гиль М.І. та доцента Кота С.П. щодо запропонованих рішень та пропозицій. Звісно, й голова комісії – доктор с.-г. наук, професор, академік Бородай Віталій Петрович, задавши не мало запитань, залишився задоволеним реальністю й сучасністю знань й думок студентів-випускників. Саме головне – що всі пропозиції студентів для виробництва знайшли підтримку й були рекомендовані до впровадження, а студенти-випускники гідно підтвердили не тільки основну навчальну програму, яку вивчали, а й варіативну – з «Технології виробництва і переробки молока і молочних продуктів». 

Середня успішність атестації бакалаврів та магістрів склала, відповідно, за даними секретарів комісій – завідуючої лабораторіями Григор’євої С.В. та старшого лаборанта Коваленко В.М., 4,06 та 4,79 бали!

















І як водиться у гарних вишах, та зажди характерно нашій національній alma mater успішне завершення навчання було прикрашене урочистим випуском, на якому перший проректор університету, професор, академік Дмитро Володимирович Бабенко у присутності науково-педагогічних працівників факультету ТВППТСБ і гостей вручив випускникам очікувані дипломи про вищу освіту, дав наказ їм на подальший трудовий шлях.









Вітаємо колег-технологів з підтвердженням професійної кваліфікації й вищої освіти та бажаємо гарної долі та всіляких гараздів, міцного здоров’я! 

Колектив студентів та співробітників факультету ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget